Beoordelingen

In de afgelopen jaren hebben we honderden leerlingen geholpen aan het verbeteren van hun golfspel en/of het behalen van een handicap. Hieronder leest u de laatste beoordelingen. Onder aan deze pagina kunt u ook een beoordeling plaatsen.

Beoordelingen Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 10 reviews
5 1

 

Van mijn slice af

★★★★☆
4 5 1
Beste Mike, Na het zien van jouw video over slice met de driver heb ik mijn afslag mbv jouw aanbevelingen flink kunnen verbeteren. Door ca 10 graden open te gaan staan verdween het rechtsdraaiend effect bijna volledig. Nu voor een stabiele afslag nog de juiste posities van één en ander weten te vinden. Hartelijk dank voor het openbaar maken van jouw golfkennis, Met vriendelijke groet, Arie Hubers

Golf Filmpjes

★★★★☆
4 5 1
Mijn vrouw, Loes, en ik zijn enthousiast en hebben het GVB. Inmiddels hebben we een proef lidmaatschap afgesloten bij de Marine golfclub. Vervolgens zijn we op zoek gegaan op het internet en daar op de tips gestuit die jij laat zien. Je vraagt na elke opname wat we er van vinden. Nou dat is geweldig voor ons leken. Mijn grip is in korte tijd verbeterd evenals onze swing, technieken, prestaties en ga zo maar door. De tips zijn kort, voor een beginner begrijpelijk en duidelijk. We draaien ze regelmatig af. Wij hebben er veel baat bij. Nu is Geldrop voor ons niet naast de deur maar mochten we in de buurt zijn komen we zeker een keer langs. Bedankt voor de waardevolle tips en mogelijk tot ziens. Vriendelijke groet, Loes en Gerrit Kooij. Den Helder

Persoonlijke aandacht

★★★★★
5 5 1
Eerst les gehad van Robert en daarna van Mike. Beiden zeer ervaren, bedreven en erg enthousiast met persoonlijke aandacht(ook buiten de les om). Klasse mannen!

Super golfschool

★★★★★
5 5 1
Heb al een paar jaar jeugdlessen van Mike en Robert. Ook heb ik nog regelmatig een privéles van Robert. Ze geven super goed les en hebben me al veel geleerd. Ben blij dat ik les krijg van deze 2 pro's.

Modern en comfortabel ingericht, enthousiaste pro's

★★★★★
5 5 1
Naast geheel up to date materialen en locatie is het aanstekelijke enthousiasme van de pro's heerlijk om golf naar een hoger plan te brengen. Geduldig en pragmatisch aanwijzingen zorgen ervoor dat je aan je eigen spel kunt gaan werken. Kortom, absolute aanrader.

dhr

★★★★★
5 5 1
Goede les, altijd positief, gedreven, prima en moderne fasciliteiten, gezellige sfeer.

Dhr

★★★★☆
4 5 1
Zeer ervaren en kundige Pro's bij deze golfschool

Super golfschool

★★★★★
5 5 1
Mike en Robert hebben me al heel veel geleerd. Ze zijn erg leuk en kunnen alles heel goed uitleggen. Dank je wel Golfschool Geldrop.

Mooie Golfschool

★★★★★
5 5 1
Mooie golfschool met prachtige faciliteiten zoals een zeer uitgebreide indoor locatie en de meest moderne meet- en analyse-apparatuur. En niet te vergeten twee super pro's die iedereen van hoge tot lage handicap naar een hoger niveau tillen dankzij hun professionaliteit en inlevingsvermogen.

Bedankt!

★★★★☆
4 5 1
He he, eindelijk mijn driver onder controle. Dankjewel Mike!

Plaats uw beoordeling

Naam
E-mailadres
Titel
Rating
Beoordeling

 (*) zijn verplichte velden!