Indoor Centrum

Golfschool Geldrop biedt een uitstekende professionele indoor-golfaccommodatie. Een primeur voor de regio. Op een oppervlakte van 150 m2 is een groot aantal les- en trainingsfaciliteiten gerealiseerd. Er zijn afslagplaatsen om uw swing te oefenen, op en rond de indoor-puttinggreen verbetert u uw korte spel. En op de golfsimulator leert u baanmanagement op een van de 80 virtuele golfbanen, of optimaliseert u uw swingtechniek op de virtuele drivingrange waar met behulp van high-speed camera´s een volledige swinganalyse wordt gegeven.

219842_447956998560453_909048921_o  indoor4

Geldrop beschikt als enige in de regio over een professionele indoor-golfaccommodatie waar u het hele jaar door kunt werken aan het perfectioneren van uw techniek.

Op een oppervlakte van 150 m2 kunt u gebruik maken van een groot aantal les- en trainingsfaciliteiten:
• afslagplaatsen
• putting-greens
• een golfsimulator met een keuze uit 80 golfbanen
• een virtuele driving range waar uw swing met met high-speed camera´s kan worden geanalyseerd

indoor8 indoor5
 Oefenballen uit ballenautomaat:

€ 1,00 24 ballen
€ 2,00 48 ballen
1 credit 24 ballen

Let op :

Als u vaker komt oefenen op de driving range van Golfschool Geldrop is het interessant om een “ballen range sleutel” aan te schaffen. Met deze persoonlijke sleutel kunt u op een goedkope en gemakkelijke manier ballen slaan op de driving range (let wel, deze range sleutel is persoonlijk en alleen te gebruiken op Golfschool Geldrop).

De voordelen van een range sleutel zijn !

• U heeft geen los geld meer nodig.
• Bij het opwaarderen van uw range sleutel krijgt u 15% tot 20% korting.

Gereserveerde tijd voor een les welke niet tenminste 48 uur van te voren is afgezegd, wordt u in rekening gebracht. De lessen zijn inclusief materiaal, exclusief ballen.